Cameron Diaz şi iubitul se căsătoresc azi!

5 ianuarie 2015 22:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cameron Diaz (42 de ani) şi Benji Madden (35 de ani) se vor căsători azi, 5 ianuarie, conform publicaţiei americane Us Weekly.

Înaintea ceremoniei, cei doi au ţinut o recepţie în Beverly Hills, duminică seara.

La venire, oaspeţii au primit băuturi înainte de a fi serviţi cu felurile de mâncare. Conform usweekly.com, vedetele şi invitaţii lor au stat trei ore în local. 

Nunta lui Cameron cu Benji, membru al trupei Good Charlotte, vine după o relaţie de numai şapte luni şi o logodnă de nici o lună: Benji i-a oferit inelul lui Cameron pe 19 decembrie.

Cei doi s-au cunoscut în mai, prin intermediul cumnatei lui Benji, Nicole Richie. 

"Toată lumea crede că e nebunesc gestul lor, dar se bucură pentru ei. Benji are tendinţa de a se îndrăgosti cu uşurinţă, dar de data asta e pe bune şi a dat peste o femeie grozavă. Sunt fericiţi împreună şi nimic nu e mai important", a declarat un apropiat al lor, pentru Us Weekly.

Cameron Diaz a avut mai multe relaţii de lungă durată cu producătorul Carlos de la Torre, Justin Timberlake, actorul Matt Dillon, Jared Leto şi jucătorul de baseball Alex Rodriguez, însă nu a vrut să se căsătorească până acum. Ea a explicat la un moment dat că, până în acel moment, căsătoria nu a atras-o de niciun fel. 

Benji Madden a fost logodit în trecut cu starleta australiană Sophie Monk, dar cei doi s-au despărţit în 2008. El a mai avut o relaţie cu Paris Hilton în acelaşi an. 

Mai multe