Cameron Diaz vrea sex în grup

15 aprilie 2014 19:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sportul ei favorit e sexul! Actriţa Cameron Diaz n-are prejudecăţi când vine vorba de amor. Blonda a dezvăluit că are o poftă nebună de sex animalic cu mai mulţi bărbaţi.

Elixirul tinereţii ei e dieta cu mult sex. Cameron Diaz (41 de ani) nu se dă în lături de la nimic când vine vorba de făcut amor. După ce a mărturisit că-i place să aibă mult păr la ruşinică, „îngerul lui Charlie" continuă să ofere detalii picante despre viaţa ei intimă.

Fosta iubită a lui Justin Timberlake, Jared Leto sau Alex Rodriguez, a mărturisit cu nonşalanţă că este dispusă să facă sex animalic în grup.

Şi-a început viaţa sexuală de la o vârstă extrem de fragedă şi s-a perfecţionat, prin patul ei trecând foarte mulţi iubiţi celebri. Gerard Butler, Keanu Reeves, Adam Levine sau P. Diddy sunt doar câţiva care s-au bucurat de dezmierdările ei. Diva blondă a recunoscut că se simte atrasă şi de femei din când în când şi n-ar refuza o partidă de amor în trei. Cum altfel reuşeşte să-şi menţină tonusul de invidiat şi aspectul tineresc la 41 de ani?

Click! Spune

- S-a născut la 30 august 1972, în San Diego, California- La 16 ani, debutează în modelling- La 21 de ani, obţine primul rol în filmul „Masca” (1994)- A avut relaţii de iubire cu cântăreţul Justin Timberlake, actorul Jared Leto şi jucătorul de baseball, Alex Rodriguez.

Mai multe