Cameron, fiul lui Michael Douglas, povestește cum și-a revenit după dependența de droguri

19 aprilie 2021 16:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cameron Douglas povestește cum și-a revenit după dependența de droguri datorită tatălui, Michael Douglas, și a mamei vitrege, Catherine Zeta-Jones. El a vorbit recent despre importanța sănătății mintale.

Cameron Douglas (42 de ani) povestește cum și-a revenit după dependența de droguri datorită tatălui, Michael Douglas (76 de ani), și a mamei vitrege, Catherine Zeta-Jones (51 de ani). ”Cu Catherine a fost mereu fantastic și cu tata e mereu frumos, de asemenea”, a spus Cameron, care e fiul lui Michael Douglas, din prima căsnicie, cu Diandra Luker (65 de ani). El a avut mari probleme cu drogurile și chiar a stat multă vreme la pușcărie din această cauză. ”Familia mea a avut cele intenții. Ei doi m-au convins să revin la viața normală. Faptul că au avut încredere în mine m-a convins”, a recunoscut el, după ce în sfârșit a reușit să scape de dependența de droguri cu mare greutate.

Catherine Zeta-Jones, în ie! Detaliul care a stârnit controverse printre internauți

Catherine Zeta-Jones, piele şi os de la divorţ

Are acum doi copii

Cameron Douglas este și el actor ca și tatăl său și a jucat în patru filme: ”Jackie Chan's Mr. Nice Guy” (1997), ”It Runs in the Family” (2003), ”National Lampoon's Adam & Eve” (2005) și ”Loaded” (2008). El a fost eliberat din pușcărie la 1 august 2016 după șapte ani de detenție. Cartea lui ”Long Way Home” este despre experiențele pe care le-a trăit după ce a fost condamnat pentru droguri. Cameron este în relație cu Viviane Thibes. Ei au doi copii, o fiică, Lua Izzy, de 4 ani, și un fiu, Ryder, născut în 2020. Cameron Douglas povestește cum și-a revenit după dependența de droguri datorită tatălui, Michael Douglas, și a mamei vitrege, Catherine Zeta-Jones.

Mai multe