Cameron, ţi-a căzut sutienul!

19 martie 2014 15:03   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Când e vorba de distracţie, Cameron Diaz e în prima linie. Diva de 41 de ani a petrecut până dimineaţă cu prietenele, în timpul vacanţei din Caraibe.

Cameron Diaz e sufletul petrecerilor! Extrem de veselă şi cu zâmbetul pe buze, diva de 41 de ani le-a oferit prietenelor un show incendiar, în timpul vacanţei din Caraibe.

Toropită de căldură, Cameron a început să se dezmierde în mare, sub privirile pofticioase ale paparazzilor. A continuat să se joace provocator cu sutienul, în valurile mării.

Până să-şi dea seama că i-a căzut în apă, Cameron a oferit un spectacol fierbinte curioşilor adunaţi să surprindă momentele. La banii ei (are o avere estimată la 90 de milioane de dolari), blonda s-a zgârcit la câţiva dolari în loc să-şi cumpere un costum de baie care să nu cadă de pe ea.

Şi-a acoperit repede sânii cu mâinile, dar a continuat să facă haz de necaz. Şi câţi bărbaţi nu şi-ar fi dorit să fi slăbit şi legăturile slipului, ca să le arate ruşinica neepilată?

- S-a născut la 30 august 1972, în San Diego, California- La 16 ani, debutează în modeling - La 21 de ani, obţine primul rol în filmul „Masca" (1994)- S-a iubit cu cântăreţul Justin Timberlake, cu actorul Jared Leto şi cu Alex Rodriguez

Mai multe