Campioană olimpică, ipostază indecentă, într-un filmuleț erotic de pe internet

17 mai 2017 13:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O gimnastă olimpică, medaliată cu aur, a ajuns virală pe internet, după ce a publicat pe contul său de Instagram un filmuleț în care apare dansând într-o pereche de bikini. McKayla Maroney (21 de ani) a vrut să fie sexy și provocatoare pentru urmăritorii ei de pe Instagram și a încins atmosfera.

Gimnasta a publicat un videoclip cu care a făcut ravagii pe rețelele de socializare. Cu mișcări senzuale, privire provocatoare, îmbrăcată într-un maieu roșu, pe sub care nu purta sutien, o pereche de chiloți tanga și pe acordurile unei melodii erotice, am putea spune, McKayla s-a gândit că nu ar fi rău să încingă atmosfera pentru cei peste 1 milion de urmăritori de pe Instagram. Cu siguranță, urmăritorii ei au pierdut ceva timp, uitându-se la cele câteva secunde.

Fosta gimnastă a vrut să asigure internauții că nu este victima hackerilor și că ea a fost cea care a publicat filmulețul, în care își arăta posteriorul bombat. ”Nu au fost hackeri. Ignorați dacă vreți. Toată dragostea”, a adăudat aceasta videoclipului.

Maroney a devenit cunoscută, după ce, în anul 2012, la Londra, aceasta și-a arătat fața de ”neimpresionată”, după ce a fost medaliată cu argint. Tânăra s-a retras din gimnastică anul trecut, după ce a anunțat că dorește să devină un star pop.

Mai multe