Cana, vedeta albanezilor, a „marcat” la Miss Kosovo

3 septembrie 2010 14:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lorik Cana, el mai valoros fotbalist al naţionalei Albaniei, s-a iubit timp de un an cu Zana Krasniqi, fosta Miss Kosovo în 2008.

Şi albanezii au un Mutu al lor. Lorik Cana (27 de ani), fostul căpitan al lui Olympique Marseille, în prezent la Galatasaray, este extrem de celebru şi adulat în ţara sa natală. Cana s-a nîscut în oraşul Gjakova din Kosovo şi este fiul unui fost mare jucător al formaţiei din fosta Republică Iugoslavă, FK Pristina, Agim Cana, care este şi impresarul său.

Cei doi, în timp ce formau un cuplu

Din cauza războiului din Kosovo s-a mutat cu familia în Elveţia şi a început fotbalul la juniorii lui FC Laussane. La 17 ani, a ajuns în campionatul francez, unde a evoluat pentru PSG şi Olympique Marseille. Deţine atît cetăţenia albaneză, cît şi cea elveţiană şi franceză. Deşi i s-a oferit şansa de a evolua pentru naţionalele Franţei şi Elveţiei, şi-a dorit cu orice preţ să îmbrace tricoul Albaniei. În umă cu doi ani, a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Zana Krasniqi, o fostă Miss Kosovo, care a ocupat locul cinci şi la Miss Universe. Faptul că fotomodelul albanez avea foarte multe şedinţe foto în America, iar Cana era ocupat cu meciuri în Europa, a contat la terminarea relaţiei. La scurt timp, jucătorul s-a cuplat cu un fotomodel brazilian.

Cine este vedeta albanezilorLorik Cana evoluează la Galatasaray pe postul de mijlocaş defensiv. A fost născut în Gjakove (Kosovo), în 1983 şi format la juniorii lui Laussane. A mai trecut la PSG, Olympique Marseille şi Sunderland. În 41 de meciuri a înscris un singur gol pentru naţionala ţării sale.

Mai multe