Cancerul face ravagii. Cine a învins boala și ce vedete încă se luptă pentru viața lor!

6 aprilie 2017 9:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nici cancerul nu face discriminare, așa că multe vedete de la Hollywood, fie că este vorba de actori, cântăreți sau prezentatori TV, s-au confruntat cu cumplita maladie.

Și în ciuda faptului că sunt persoane publice, tratamentul nu a fost unul preferențial, căci toți bolnavii diagnosticați cu cancer trec prin aceleași faze foarte grele ale tratamentului – citostatice, chimioterapie sau radioterapie, uneori operații complicate, își pierd podoaba capilară și ajung, la un moment dat de nerecunoscut. Cu toate acestea, avem o mulțime de celebrități norocoase, care s-au vindecat în mod spectaculos și care și-au putut relua activitățile zilnice, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Din păcate, avem și cazuri mai triste cu vedete care încă se luptă pentru a învinge cancerul.

Ben Stiller

Actorul a dezvăluit că s-a luptat în secret cu o formă foarte agresivă de cancer la prostată în 2014. Se pare că în urma unei vizite la urolog, Stiller a aflat vestea înspăimântătoare. După ce a primit diagnosticul, actorul a  ales să se supună intervenției de extirpare a prostatei, iar acum sănătatea sa nu mai este pusă în pericol.

Cynthia Nixon

Actrița americană a ținut și a secret faptul că a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2006. Adevărul a ieșit la iveală în momentul în care a trebuit să se opereze pentru a extirpa nodulii, proces urmat de ședințele grele de radioterapie postoperație. După ce s-a vindecat, ea a devenit ambasadorul unei organizaţii nonguvernamentale care susţine femeile cu cancer mamar.

Vezi aici continuarea acestui articol!

Mai multe