Când mami şi tati se ceartă îngerul de 2 m are grijă de fată

19 septembrie 2015 22:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Beyoncé (34 de ani) şi Jay-Z (45 de ani) se ceartă încontinuu. Sunt în pragul divorţului. Dar pentru ca averea comună de un miliard de dolari să nu ajungă la partaj, au plecat în concediu cu fetiţa. E un coşmar!

Sunt două personalităţi puternice şi nu vor să cedeze. Săptămâna trecută Beyoncé a pus picioarul în prag şi l-a ameninţat pe Jay-Z cu divorţul după ce a aflat că ar înşela-o cu artista britanică Rita Ora (24 de ani).

Câteva ore mai târziu, Jay-Z închiria un iaht şi îşi ducea familia în vacanţă în Italia, Spania şi Franţa. Numai că aici au început certurile. Salvarea familiei are 2,03 m înălţime şi peste 100 kg. Îl cheamă Juliu de Boer (35 de ani) şi este bodyguardul lui Beyoncé din 2012, fiind plătit cu 50.000 $ pe an. Chiar dacă în 2014, presa l-a acuzat că ar avea o aventură cu Beyoncé, la finele anului trecut l-a salvat pe Jay-Z de loviturile cumnatei lui Solange, care l-a atacat în lift. Uriaşul este cel mai bun prieten al micuţei Blue Ivy şi principala lui misiune în concediul celor două vedete este ca fetiţa de 3 ani să nu asiste la scandalurile dintre părinţi.

Vineri, când iahtul de lux Galactica Star (închiriat cu un milion de dolari pe săptămână) s-a oprit în Beaulieu-sur-Mer, sudul Franţei, gigantul a luat-o la fugă cu Ivy în braţe pentru că, în spate, Beyoncé şi Jay-Z se aprinseseră. De Boer s-a născut în Brooklyn şi a declarat că ar încasa oricând un glonţ pentru a-şi apăra „familia adoptivă”.

Mai multe