Cântăreaţa cheală, salvată de la sinucidere în ultima clipă

30 noiembrie 2015 22:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Duminică, 29 noiembrie 2015, putea fi ultima zi din viaţa irlandezei Sinead O’Connor. S-a cazat la un hotel din Dublin, sub un alt nume, şi a scris pe pagina ei de Internet că a luat o supradoză şi că vrea să încheie socotelile cu viaţa.

Solista celebră în toată lumea datorită hitului „Nothing compares 2U” trece printr-o depresie sfâşietoare din luna august când i-a fost extirpat întreg sistemul reproductiv. Mamă a patru copii, dintre care unul grav bolnav, Sinead a cedat psihic duminică seara. A plecat de acasă şi s-a cazat într-un hotel unde a continuat să discute cu fanii ei de pe Facebook. „Vreau o altă meserie. Mă simt trădată de toată lumea. Mi-au ucis sufletul şi simt că nu mai am pentru ce trăi. Sunt un paria pentru societate, am terminat-o cu muzica. Vreau o viaţă nouă. Am luat o supradoză”, a scris ea. Alarmaţi fanii au sunat la poliţia irlandeză şi la salvare. A urmat o cursă contra cronometru şi cântăreaţa a fost salvată în ultima clipă, după ce i-a fost localizat telefonul mobil, de pe care scrisese mesajele de adio. 

Ieri, medicii de la spitalul de Urgenţe din Dublin au anunţat că este „în siguranţă şi s-a mai liniştit”. În 2013, Sinead a avut o altă cădere psihică şi alerga goală pe străzi iarna, ataca poliţiştii, iar soţul ei Barry Herridge, cu care s-a măritat în decembrie 2011, a fost nevoit să o interneze la azil. Din luna martie 2015 nu mai are voie să se apropie de copii pentru că reprezintă un pericol pentru ei.

Mai multe