Cântăreaţa Cher se mărită în toamnă

21 august 2012 13:13   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Artista se va mărita în această toamnă cu iubitul ei, Tim Medvetz, în vârstă de 42 de ani.

Ceremonia va avea loc la o capelă din Las Vegas, iar deocamdată actriţa nu a anunţat dacă va permite sau nu accesul presei la acest eveniment din viaţa ei. În plus, nonconformista solistă nu va avea o nuntă tipică, ci va sparge tiparele şi de această dată. Astfel, ceremonia va reprezenta punctul culminant al unui road-trip pe care Cher şi iubitul ei îl vor face de-a lungul Americii şi care se va încheia în Vegas, scrie presa de peste Ocean.

"Ceremonia va reprezenta punctul culminant al unui road-trip pe care Cher şi iubitul ei îl vor face de-a lungul Americii şi care se va încheia în Vegas", a declarat un apropiat al cuplului.Cei doi nu sunt la primele planuri de căsătorie. În anul 2008, ei au fost la un pas de a deveni soţ şi soţie, dar nunta a fost amânată din cauza programului încărcat al cântăreţei.

Ulterior, ea chiar s-a despărţit de iubitul ei, dar împăcarea a venit repede, la insistenţele celor doi cbăieţi ai cântăreţei, Chaz, în vârstă de 43 de ani, şi Elijah Blue, în vârstă de 36 de ani.

Mai multe