Cardi B a devenit mămică! Modul inedit prin care le-a dat vestea fanilor

12 iulie 2018 14:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cardi B a devenit mămică pentru prima oară la 25 de ani. Cântăreaţa americană a născut o fetiţă, pe care o va boteza Kulture. Artista a făcut anunţul printr-o postare incendiară pe Instagram. Cardi B a postat câteva imagini cu burtica uriaşă, în care apare complet goală.

Nu ştim dacă s-a inspirat de la Beyonce, însă cu puţin timp înainte de a naşte, Cardi B (numele de scenă al lui Belcalis Almanzar) a realizat o şedinţă foto într-o cameră plină de flori. Dacă Queen B a purtat sutien şi o pereche de pantaloni extrem de scurţi, Cardi B s-a lăsat fotografiată goală puşcă.

Într-una din imagini, cântăreaţa îşi mângâie burtica cu o mână, iar cu cealaltă îşi acoperă sânii. Cu această ocazie, fanii i-au admirat şi tatuajele de pe corp. Cardi B a născut marţi, 10 iulie, o fetiţă. Pentru artistă este primul copil, în timp ce iubitul ei, rapperul Offset, mai are trei copii din relaţii anterioare.

Cele trei imagini postate de cântăreaţă pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de 27,6 milioane de fani, au strâns peste 17 milioane de aprecieri. Fanii au felicitat-o pentru naştere şi au complimentat-o pentru felul în care arăta gravidă în ultimul trimestru. Deocamdată, artista nu a pus nicio imagine cu bebeluşul ei.

Mai multe