Cardi B își prezintă fundulețul proaspăt tatuat. Cum și-a șocat vedeta fanii

16 iunie 2020 13:07   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cardi B le-a arătat fanilor noile sale tatuaje pe care și le-a făcut în decurs de șapte zile. Artista și-a recondiționat un tatuaj mai vechi, iar acest proces a costat-o multă durere și a durat șapte zile.

Cardi B și-a șocat din nou fanii de pe rețelele de socializare, după ce a publicat mai mutle fotografii cu un tatuaj imes de pe fund, tatuaj la care artiștii au lucrat timp de șapte zile. 

Vedeta a explicat cât de dureros a fost procesul prin care și-a retușat tot tatuajul vechi de 10 ani, adăguând un fluture care a captat atenția tuturir. Deșigur, culorile sunt mult mai spectaculoase, iar durerea pe care a suportat-o ea a meritat. Artista care este admirată de peste 68 de milioane de persoane pe rețelele de socializare, le-a arătat fanilor mare schimbare. 

Totodată, în cadrul mesajului publicat pe Instagram a precizat cât de puternică a fost durerea pe care a simțit-o de-a lungul acestui proces.

„După 10 ani i-am oferit tatuajului cu păun un retuș pe măsură. Întreaga săptămână am îndurat ore și ore de chin sub ac”, a scris vedeta. 

Mai multe