Care e secretul frumuseții Carlei Bruni! Are 50 de ani, dar pare că nu a îmbătrânit deloc

2 ianuarie 2018 16:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Carla Bruni (50 de ani) arată cu cel puțin zece ani mai tânără datorită tratamentelor faciale pe care le aplică aproape la nivel de artă. Nu-i de mirare că soțul său, Nicolas Sarkozy, fostul președinte al Franței, este înnebunit după ea. Fotomodelul a dezvăluit care e secretul frumuseții sale.

Carla Bruni a mărturisit, într-un interviu, cum reușește să arate la fel de tânără ca în 2007, când soțul său a câștigat alegerile prezidențiale din Franța. De atunci, Carla Bruni pare că n-a îmbătrânit nici măcar o zi, iar totul se datorează tratamentelor faciale.

Fotomodel și cântăreață de origine franco-italiană, Carla Bruni a mărturisit că înaintea oricărui eveniment la care urmează să participe, preferă să-și îngrijească cu atenție tenul, decât să-i ascundă imperfecțiunile cu tone de machiaj.

„Îmi aplic o mască subțire pentru detoxifiere, iar apoi aplic una cu argilă. Uneori, prefer și o baie cu aburi. Am o piele sensibilă, așa că îmi place masajul facial. Chiar îți conferă strălucire, te scapă de umflături și uscăciune și îți oxigenează pielea. Terapeutul meu personal care-mi face masaj locuiește în Paris”, a declarat Carla Bruni, conform Daily Mail.

Ea s-a căsătorit cu Nicolas Sarkozy în 2008 și au împreună o fetiță în vârstă de șase ani, pe nume Giulia. Carla mai are și un băiat, pe nume Aurelian, dintr-o căsnicie anterioară. Cu toate că a trecut prin două nașteri și că a ajuns la vârsta de 50 de ani, vârstă la care multe femei nu mai au prea multe pretenții de la corpul lor, Carla Bruni arată de-a dreptul inedit.

Urmând periodic un astfel de tratament de înfrumusețare, cântăreața este mereu pregătită pentru a intra într-un spectacol, iar înainte de a urca pe scenă, nu mai are nevoie decât de machiaj și de o coafură adecvată. După spectacol, ea a mărturisit că se relaxează într-o „baie fierbinte și cu o bere”.

Mai multe