Care este prenumele adevărat al lui Chuck Norris? A învăţat-o pe soţia lui Elvis Presley un lucru foarte important

29 decembrie 2020 9:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai cunoscuţi actori din filmele de acţiune este, de departe, Chuck Norris. Ceea ce se ştie mai puţin despre el este că a fost un profesionist în artele marţiale înainte să devină actor. În plus, a fost imaginea mai multor fundaţii caritabile, iar prenumele său real nu este Chuck.

Chuck Norris s-a născut în oraşul Ryan, Oklahoma, pe 10 martie 1940. La vârsta de 12 ani s-a mutat împreună cu familia la Torrance, California, iar după absolvirea liceului, acesta s-a înrolat în cadrul Forţelor Aeriene ale SUA. Aflat în Coreea, în scop profesional, Chuck Norris a învăţat artele marţiale. Astfel, înainte de a deveni un actor celebru, acesta a câştigat multe campionate şi, nu în ultimul rând, a predat artele marţiale inclusiv unor celebrităţi, cum ar fi actorul Steve McQueen, actorilor Donnie şi Marie Osmond. În 1988, a scris o autobiografie bestseller care s-a numit “Puterea secretă a sinelui”. Chuck Norris a sprijinit mai multe acte de caritate, fiind imaginea unor organizaţii precum Make-A-Wish şi United Way.

Citeşte aici impresionanta poveste de viaţă a lui Chuck Norris, află de ce şi-a schimbat numele şi ce legătură a avut cu Priscilla Presley. 

Mai multe