Carla Bruni a trecut prin infern în Bali

8 august 2014 17:15   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fostul fotomodel Carla Bruni spera să se relaxeze puţin în Bali în compania soţului ei, fostul preşedinte francez, Nicolas Sarkozy. Numai că o boală i-a stricat complet planurile, scrie ”France Dimanche”.

Fosta Primă Doamnă a Franţei, Carla Bruni (46 de ani), suferă de o afecţiune foarte dureroasă la umăr. Boala i-a stricat vacanţa împreună cu soţul său, fostul lider de la Palatul Elysée, Nicolas Sarkozy (59 de ani) . Maladia, numită capsulită retractilă, este o afecţiune caracterizată prin dureri puternice provocate de o inflamaţie a ţesuturilor din vecinătatea articulaţiei umărului.

Potrivit publicaţiei ”France Dimanche”, primele dureri cauzate de această boală au lovit-o pe Carla după naşterea fiicei sale, Giulia, care în prezent are 3 ani. Între timp, aceasta a evoluat şi acum fostul fotomodel trece prin momente de infern.

”Braţul său e complet blocat. Nu mai poate să cânte la chitară, nu poate să înoate, nu poate să poarte nici un obiect greu” , dezvăluie o sursă, care adaugă că vedeta ar urma un tratament pe bază de cortizon împotriva durerii.

Mai multe