Carmen, bruneta care îl iubeşte pe eroul Realului în semifinala cu Atletico

11 mai 2017 11:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jucătorul căruia fanii Realului trebuie să-i mulţumească pentru calificarea în finala Ligii Campionilor nu este nici Cristiano Ronaldo, nici Gareth Bale, nici francezul Benzema.

Miercuri seară, în returul cu Atletico, eroul "galacticilor" a fost mijlocaşul de 25 de ani Isco Alarcon, un jucător care stă în umbra celor trei vedete amintite mai sus. La scorul de 2-0 pentru Atletico, Isco a marcat un gol care a turnat plumb în picioarele adversarilor, tranşând practic echipa calificată în finala Ligii Campionilor.

Profitând şi de problemele medicale ale lui Bale, Isco şi-a făcut loc printre titularii lui Real Madrid, iar în ultima vreme a demonstrat o creştere de formă uimitoare.

Presa iberică vorbeşte despre faptul că Isco traversează această perioadă prolifică datorită în primul rând unei tinere care a apărut de curând în viaţa sa. Este vorba despre Carmen Munoz (25 de ani), un fotomodel care cochetează şi cu lumea cinematografiei. Cei doi n-au confirmat deocamdată relaţia, însă apropiaţii lui Isco l-au dat de gol.

Fotbalistul care s-a remarcat în tricoul echipei Malaga a fost transferat la Real Madrid în 2013, Isco sosind în capitala Spaniei alături de o altă femeie, Victoria Calderon, cu care are şi un băieţel. Problemele de cuplu cu Victoria au influenţat şi evoluţiile de pe teren ale lui Isco, ajuns o rezervă de lux la Real. Iată însă că internaţionalul iberic şi-a regăsit echilibrul atât pe plan profesional cât şi în viaţa privată, alături de frumoasa Carmen Munoz.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe