Carrie Fisher a murit. A avut o relație cu Harrison Ford, colegul din «Războiul stelelor»

27 decembrie 2016 20:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Carrie Fisher a murit. Actrița care a interpretat-o pe Prințesa Leia s-a stins din viață la 60 de ani, în dimineața zilei de 27 decembrie, la spital. Decesul a survenit la patru zile de când aceasta a făcut infarct în avionul care o ducea din Londra în Los Angeles.

Vestea a fost făcută publică de un reprezentant al familiei, care a anunțat ceea ce mulți se temeau să audă. Actrița a călătorit în 23 decembrie din Londra înapoi acasă, după ce a mai bifat o întâlnire pentru promovarea celei mai recente cărți ale sale, una de memorii,  "The Princess Diarist", în care, printre altele, a povestit și despre aventura cu Harrison Ford, colegul ei de platou din seria "Războiul stelelor". Prințesa Leia și Han Solo sau, mai bine zis, actorii care le-au dat viață, au avut o relație de scurtă durată despre care nu a știut multă lume. Nici măcar logodnicul actriţei de la acea vreme, actorul Dan Aykroyd.

Cei doi s-au când Carrie avea 19 ani, iar Harrison Ford avea 33 de ani și era tată a doi copii. Prima lor întâlnire a fost la petrecerea dată în cinstea regizorului "Star Wars", George Lucas, iar aceasta a fost intimidată de Ford, potrivit informațiilor din Vanity Fair. "Am fost obsedată de Harrison cu mult înainte ca asta să fie la modă. Am fost o deschizătoare de drumuri în acest sens. Am dat startul unei nebunii", a declarat actrița.

Intervievată acum câteva luni la Expoziţia Saskatoon Comic despre ce nu a mers între Prinţesă şi Han Solo, Carrie Fisher a lăsat orice urmă de pudoare şi a trântit un răspuns care i-a lăsat pe toţi mască. „Han Solo e genul de contrabandist care nu e statornic. Fetelor, știu că nu vreți un astfel de soț, nu-i așa?  Petrece mult timp cu tipi păroşi şi asta se simte atunci când vine vorba să aibă grijă de o femeie. Nu prea se descurcă în dormitor şi nu ştie să satisfacă o femeie”, a zis Carrie. Culmea, întrebată dacă se referă la aventura ei cu Ford, actriţa a confirmat că „şi în realitate este la fel”, anunță The Independent.

Ford a fost căsătorit cu Mary Marquardt, între 1964-1979, cu Melissa Mathison, între 1983-2004 şi din 2010 e însurat cu Calista Flockhart. Fisher nu s-a mai măritat după eşecul căsniciei cu Paul Simon dintre 1983-1984.

Mai multe