Câştigătoarea de la US Open a pozat sexy deasupra New York-ului!

14 septembrie 2015 15:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Flavia Pennetta, surprinzătoarea învingătoare în turneul feminin la US Open, a făcut tradiţionala şedinţă foto rezervată câştigătorilor competiţiilor de Mare Şlem.

Italianca Pennetta, cea care în semifinale a trecut de tenismena noastră Simona Halep, a fost dusă de organizatori în Rockefeller Center din metropola americană, mai exact la Rock Observation Deck, punct turistic din care se poate vedea New York-ul în întreaga sa splendoare.

Bineînţeles, în toate fotografiile pe care le-a făcut, Flavia a fost însoţită de preţiosul trofeu cucerit la finalul săptămânii trecute după finala cu compatrioata Roberta Vinci.

Considerată una dintre cele mai atractive tenismene din circuitul WTA, Flavia Pennetta a abordat o ţinută îndrăzneaţă, de culoare albastră, care i-a pus în valoare frumuseţea.

O prezenţă inedită la eveniment a fost cea a tenismenului italian Fabio Fognini, nimeni altul decât iubitul şi viitorul soţ al Flaviei. De la începutul acestui an, cei doi trăiesc o poveste de dragoste intensă, fiind practic de nedespărţit.

De altfel, Fognini a asista din tribune la cea mai importantă victorie din cariera Flaviei Pennetta. După succesul de la US Open, jucătoarea de 33 de ani a anunţat că se va retrage din activitate la finalul acestui an.

Mai multe