Câștigători Premiile Oscar: Lady Gaga a oferit momentul emoționant al serii

29 februarie 2016 7:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lady Gaga a fost protagonista celui mai emoționant moment din cadrul galei pentru Premiile Oscar. Solista a interpretat melodia „Til It Happens to You” înconjurată de persoane care au avut de înfruntat abuzuri sexuale.

Lady Gaga era una dintre marile favorite la câștigarea unui premiu Oscar cu acest cântec care a fost pe coloana sonoră a filmului The Hunting Ground. Într-un final, Lady Gaga a fost surclasată de melodia „Writing’s on the Wall” a lui Sam Smith din filmul „Spectre”.

Înainte de aflarea rezultatelor, Gaga a fost introdusă pe scenă de Joe Biden, vicepreședintele SUA, care a primit ovații la scenă deschisă din partea publicului. Solista a cântat atât pe scenă cât și la pian cu mare pasiune. În timpul interviului acordat celor de la ABC atunci când era pe covorul roșu, Lady Gaga a mărturisit că „această chestiune este ceva foarte legat de inima mea. Eu însumi sunt o supraviețuitoare a unui atac sexual. Diane Warren, la fel! Suntem foarte recunoscători Academiei pentru că ne-a oferit ocazia să aducem un omagiu supraviețuitorilor abuzurilor sexuale.”

Mai multe