Cât a încasat Mariah Carey ca să cânte la nunta nepoatei unui miliardar rus

17 ianuarie 2017 13:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

2,5 milioane de lire sterline! Atât a primit Mariah Carey pentru a veni din Statele Unite la Londra să cânte piesa ”We Belong Together” la o nuntă.

Irene Kogan, nepoata omului de afaceri rus Valeri Kogan, s-a căsătorit cu Daniel Kevey şi a avut parte de o nuntă ca-n poveşti. Bunicul ei s-a ocupat de petrecerea de nuntă şi a scos milioane de euro din buzunar.

Mariah Carey şi Elton John au fost plătiţi cu un onorariu total de 3,5 milioane de lire sterline pentru a cânta la petrecerea de nuntă a nepoatei în vârstă de 19 ani a unui miliardar rus.

Potrivit Daily Mail, Mariah Carey a primit 2,5 milioane de lire sterline pentru a veni din Statele Unite la Londra să cânte piesa ”We Belong Together” în onoarea mirilor.

Elton John a luat 1 milione de lire sterline

Petrecerea de nuntă a avut loc la celebrul Landmark Hotel din Londra, unde apartamentul prezidenţial costă 1.450 de lire sterline pe noapte.

Elton John, care a primit un onorariu de 1 milion de lire sterline, a susţinut un recital de 12 piese.

Bunicul miresei, Valeri Kogan, în vârstă de 65 de ani, este unul dintre cei mai bogaţi oameni din Rusia, cu o avere netă estimată la 2 miliarde de dolari.

El deţine Aeroportul Domodedovo din Moscova, cel mai mare din Europa de Est, în colaborare cu partenerul lui de afaceri Dmitri Kamenşcik.

Mai multe