Cât de bună este soţia lui Zucchero la 44 de ani!

4 iunie 2012 14:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cu o aşa nevastă lângă tine, trebuie să fii cu ochii în patru, chiar dacă te cheamă Zucchero şi eşti o legendă vie a muzicii internaţionale.

Celebrul cântăreţ, compozitor, scenarist şi producător de film Adelmo Fornaciari (Zucchero, de 57 de ani) a fost surprins de paparazzi pe însorita plajă italiană Formentera.

Simpaticul cântăreţ al mega-hitului „Senza una donna" nu s-a dezlipit de lângă soţia sa, Francesca Mozer, de 44 de ani, după ce aceasta şi-a dat jos sutienul.

Vizibil deranjat de temperaturile de peste 32 de grade Celsius, Zucchero nu a renunţat la tricou. Nici măcar nu a intrat în apa care înregistra o temperatură de 18 grade Celsius. Mândru că soţia sa atrăgea privirile tuturor bărbaţilor de pe plajă, Zucchero nu a făcut nazuri şi a stat alături de ea aproape două ore, apoi au plecat la hotel.

Zucchero s-a îndrăgostit de Francesca în 1992, însă cei doi nu s-au căsătorit decât recent. Ei au împreună un copil, pe Adelmo Blue, născut în 1999. Zucchero a mai fost căsătorit cu Angela Figlie, care i-a dăruit doi copii: pe Alice, născută în 1981 şi pe Irene Fornaciari, născută în 1983.

Mai multe