Cât de mult s-a îngrășat Russell Crowe! Actorul e de nerecunoscut

11 octombrie 2017 20:13   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cândva unul dintre cei mai doriți actori de la Hollywood, Russell Crowe (52 de ani) este acum de nerecunoscut. Fostul câștigător al unui premiu Oscar pare să se îngrașe pe zi ce trece, în ciuda faptului că joacă în continuare în filme celebre.

Actorul a fost surprins la filmarea unei noi pelicule, „Boy Erased”, într-o zi ploioasă din orașul american Atlanta și nu mică a fost uimirea paparazzilor. Fiind fotografiat din profil, „gladiatorul” a afișat o burtică foarte proeminentă și are deja înfățișarea unui bunic. Cel puțin, aceasta era alura pe care i-a dat-o ținuta office pe care a purtat-o și care, în tinerețe, i-ar fi conferit o postură foarte elegantă.

Timpul nu iartă pe nimeni, din păcate, dar indiferent cât de mult s-a schimbat actorul, nimic nu poate umbri CV-ul impresionant al lui Russell Crowe.

El a devenit cunoscut în întreaga lume pentru rolurile de excepție pe care le-a avut în filme memorabile precum „Gladiatorul” (pentru care a primit și un premiu Oscar), „O minte sclipitoare” („A Beautiful Mind”), „Renăscut din Cenușă” („Cinderella Man”) și, cel mai recent film în care a jucat, „Mumia”.

Mai multe