Cât de mult s-a schimbat "Jake", puștiul din "Doi bărbați și jumătate"

8 decembrie 2015 11:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A debutat la 6 ani în filme şi seriale, însă a dat lovitură cu rolul lui Jake Harper din “Doi bărbaţi şi jumătate”, unde a jucat pînă a declanşat un scandal de proporţii. Este vorba de Angus T. Jones care a crescut în lumina reflectoarelo și a debutat în celebrul serial pe când avea 10 ani.

Născut pe 8 octombrie 1993, puştiul a filmat în diferite seriale precum  “ER”, “CSI” sau “Hannah Montana. Însă, Angus Turner Jones a devenit celebru abia când a primit rolul din “Doi bărbaţi şi jumătate”, unde a jucat cu Charlie Sheen şi Jon Cryer. Pentru prestaţiile sale din serial era plătit regește, încasând 350.000 de dolari pe episod.

Puştiul şi-a şocat fanii cu un mesaj înregistrat şi postat pe Youtube. În accel mesaj video care a devenit celebru, Angus a făcut o declaraţie neaşteptată, rugându-i pe fanii “Two and a Half Men” să nu se mai uite la serialul în care juca. "Dacă te uiţi la “Two and a Half Men”, te rog opreşte-te! Fac parte din acest show şi nu mai vreau asta. Te rog nu-l mai urmări şi nu îţi mai umple capul cu prostii", a fost declaraţia care i-a uimit pe toţi fanii.

Din păcate, producătorii au fost și mai uimiți, așa că i-au oprit apariţiile, trimiţându-l pe personaj în armata. Apariţiile lui erau din ce în ce mai rare iar din 2013 nu a mai apărut în show. În schimb, în 2015, apare în episodul final.

Despre gestul său, Angus a mai spus că el nu poate să mintă. “Nu vreau să mai contribui la planul duşmanului. Nu pot fi creştin şi să fac parte din acest serial. Nu pot fi o persoană cu fric lui Dumnezeu şi să fiu într-un show tv. Ştiu că nu pot", a povestit actorul care a apărut în 226 din episoadele serialului. Din păcate, după această poveste, actorul nu a mai primit nicio ofertă în televiziune.

Mai multe