Reacția fabuloasă a unei femei, luată prin surprindere de vedeta preferată, John Legend

31 martie 2023 7:02   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Reacția fabuloasă a unei femei care își vede idolul a adunat pe rețelele sociale zeci de mii de vizualizări. Drew Barrymore care colaborează cu brandul unor produse cosmetice realizează o emisiune în care participantele beneficiază de un tratament în diret. În cadrul emisiunii, actrița, în vârstă de 47 de ani pune la cale și surprize pentru participante.

Una dintre ele a avut șocul vieții, iar reacția ei a fost extrem de puternică în momentul în care a văzut că cel care îi făcea masaj facial era vedeta ei preferată John Legend.

Drew Berrymore a făcut schimb de locuri cu John Legend în timp ce femeia, o fană înfocată a cântărețului, era așezată pe canapea pe spare, iar pe ochi avea două rondele de castraveți.

Legend a continuat mișcările de masaj facial, în timă ce femeia vorbea cu Drew Berrymore.

La un moment dat John Legend începe să cânte, iar reacția fanei a fost fabuloasă. A sărit de pe masa de cosmetică și a începu să țipe necontrolat.

Drew Berrymore, bufeuri în direct la emisiunea cu Jennifer Aniston și Adam Sandler

Recent Drew Berrymore a trăit în direct un moment care pentru multe femei ar fi putut fi jenant. Reacția ei a fost total diferită. A reacționat sincer și a spus în direct că are bufeuri ca urmare a perioadei de menopauză prin care trece.

În emisiunea ei o avea invitată pe Jennifer Aniston a cărei reacție a fost extrem de amuzantă și sinceră.

„Sunt atât de fierbinte! Cred că am primele bufeuri de perimenopauză”, a spus ea în timp ce își scotea blazerul și se ventila.

„Pentru prima dată, cred că am primul meu bufe. Wow!' la care Aniston a răspuns: „Oh, mă simt atât de onorat.”

„Simți asta?” a întrebat Barrymore înainte ca Aniston să îi verifice temperatura cu mâna. „Sau poate sunt doar foarte entuziasmată.”

Aniston a glumit apoi: „Cred că ești foarte entuziasmată”.

În acest timp, Adam Sandler prezent și el în emisiune o apucă de mână pe Drew:

„Este o mână caldă. Da, ai o mână fierbinte”, a exclamat Sandler, la care Barrymore a răspuns: „Este bine, pentru că dacă ar fi rece... ar fi îngrijorător.”

Mai multe