Cătălina Ponor a tăiat răsuflarea fanilor cu pozele sexy din Grecia

20 septembrie 2018 12:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cătălina Ponor s-a retras de un an din gimnastică, dar demonstrează că ar putea concura oricând cu succes în concursurile internționale. Ea a făcut o demonstrație chiar în vacanță, chiar dacă pe aparate improvizate.

Aflată într-o vacanță de vis în Mykonos (Grecia), Cătălina Ponor a făcut o demonstrație de virtuozitate pentru fanii ei. Ea a executat un stând pe mâini cu șpagat pe o ”bârnă” improvizată. Era, de fapt, bordura de piatră a spațiului de promenadă din insulă. Fanilor le-a stat însă inima când Cătălina a recunoscut, într-o discuție purtată pe Instagram cu Daniela Silivaș, că ”bârna” era la 36 de metri înălțime!

Cătălina Ponor e triplă campioană olimpică

Pentru Cătălina Ponor, Grecia reprezintă un loc de vis de care s-a îndrăgostit încă de când era o adolescentă de 17 ani. Atunci, în 2004, ea a cucerit trei medalii de aur la Jocurile Olimpice, intrând abrupt, dar definitiv, în istoria gimnasticii mondiale și a sportului românesc. Ulterior, palmaresul ei s-a îmbogățit cu alte medalii olimpice, mondiale sau titluri europene, dar Grecia a rămas marea ei dragoste.

Iar acum, în această vacanță, ea s-a bucurat din plin de mare și soare, fotografiile de la plajă postate pe Instastory făcând cu adevărat furori.

Mai multe