Câte operații estetice și-a făcut Christina Aguilera?

4 mai 2015 11:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După două sezoane în care Christina Aguilera a lipsit de pe scaunul roșu al juraților din show-ul american The Voice, cântăreața s-a întors în februarie cu forțe proaspeți. Și cu un chip nou.

Reîntoarcerea cântăreței în show-ul de talente a stârnit numeroase controverse. În timp ce unii puneau transformarea fizică a artistei pe seama celei de-a doua nașteri și fericirii dobândite, alții au suspectat-o pe aceasta că a trecut prin cabinetele a diferiți doctori esteticieni.

Doctorul estetician Lyle Back a avut una dintre cele mai proeminente voci în acest sens. El a catalogat transformarea fizică a artistei ca fiind rezultatul  unei ”serii de intervenții chirurgicale”.

Doctorul este de părere că artista a recurs la o intervenție asupra nasului . ”Din anul 2000 și până în prezent, nasul Christinei a suferit mai multe intervenții pentru a-l subția.” Acesta bănuiește că artista a plătit 12,500 de dolari pe operații de rinoplastie.

O altă voce i-a aparținut doctorului Mirwat Sami (oftalmolog din Houston). Acesta din urmă a confirmat teoria doctorului Lyle și a adaugat altele proprii. Doctorul Mirwat susține că artista a intervenit și asupra pomeților și a frunții. După spusele acestuia, Christina și-a injectat botox în frunte (între sprincene) pentru a da senzația de ”ridicare”. Costul intervenției: 2000 de dolari pe an.

Vezi pe www.okmagazine.ro cum arată Christina Aguilera în prezent și află ce intervenții chirurgicale și-a mai făcut la nivelul feței.

Mai multe