Catherine Zeta Jones a ajuns la nebuni

30 aprilie 2013 14:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Suferă de grave tulburări psihice! Frumoasa actriţă Catherine Zeta Jones, cunoscută mai ales pentru rolul din filmul "Masca lui Zorro", a fost internată la o clinică pentru a-şi trata stările de depresie.

Catherine Zeta-Jones (43 de ani), soţia actorului Michael Douglas (66 de ani), a fost diagnosticată în aprilie 2011 cu o boală gravă. Ea suferă de tulburare biopolară tip II, boală ce se manifestă prin depresii severe şi episoade maniacale foarte periculoase. Crizele necontrolate pot duce chiar la sinucidere. Starea ei s-a agravat în ultima vreme şi a trebuit să fie internată pentru 30 de zile ca să fie tratată şi ţinută permanent sub supraveghere.

În public nu a mai avut ieşiri, dar nu se ştie ce manifestări a avut acasă, din moment ce s-a luat măsura de a o interna la psihiatrie. Zeta-Jones s-a căsătorit cu Michael Douglas la 18 noiembrie 2000 şi au împreună doi copii, Dylan (12 ani) şi Carys (10 ani).

Şi soţia lui Clint Eastwood e internată la psihiatrie

Dina Eastwood (47 de ani), soţia actorului Clint Eastwood (82 de ani), a fost şi ea internată recent la o clinică din Arizona, pentru a-şi trata stările de depresie şi anxietate. Ea suferă de câteva luni de tulburări psihice, din cauza cărora căsnicia sa este în impas. Dina şi Clint au o fiică, Morgan, în vârstă de 16 ani.

Mai multe