Catherine Zeta-Jones a vorbit deschis despre boala psihică de care suferă - VIDEO

8 decembrie 2012 17:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actriţa Catherine Zeta-Jones a vorbit la emisiunea "Good Morning, America" de la postul ABC despre boala psihică de care suferă, tulburare bipolară, precizând totuşi că s-a săturat să abordeze acest subiect.

Vedeta a fost internată anul trecut în aprilie într-un spital de psihiatrie, moment în care mass-media a început să speculeze cu privire la boala ei. S-a spus că aceasta ar fi fost generată de stresul cauzat de lupta soţului ei, Michael Douglas, împotriva cancerului.

"M-am săturat să vorbesc despre acest lucru pentru că niciodată n-am vrut să fiu tratată ca un exemplu pentru această afecţiune. N-am vrut să fac public acest lucru, ci doar s-a aflat. Da, am această boală şi sunt sprijinită foarte mult", a declarat Catherine Zeta-Jones.

Tulburarea bipolară sau psihoza periodică este caracterizată de succesiunea rapidă, anormală, a stărilor emoţionale, de la depresie la exaltare. De obicei, persoanele care suferă de această afecţiune au mari probleme în a păstra relaţii de prietenie / apropiere, ajungându-se uneori la sinucidere.

Mai multe