Catherine Zeta-Jones înfloreşte, Michael Douglas se ofileşte

6 noiembrie 2018 14:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Catherine Zeta-Jones, de 49 de ani, înfloreşte şi Michael Douglas, de 74 de ani, se ofileşte. Ei se pregătesc să serbeze împlinirea a 18 ani de căsnicie.

A început să se vadă bine diferenţa de 25 de ani dintre Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas: ea înfloreşte, el se ofileşte. Actriţa este superbă, deşi se apropie de 50 de ani. Soţul său a început să-şi arate vârsta reală de septuagenar. Lupta cu cancerul, din august 2010, când i s-a descoperit o tumoare la gât, până în 2011, când a dispărut, în urma unor tratamente dure cu chimiotarapie, şi-a spus cuvântul! Michael Douglas (74 de ani) arată tot mai rău. Actorul a fost surprins recent la aeroportul LAX din Los Angeles, foarte îmbătrînit. Era împreună cu soţia lui, Catherine Zeta-Jones (49 de ani), care arată mai bine ca oricând. Se simte iubită de soţ, care îi acceptă orice, ca să nu o piardă, şi împlinită, datorită celor doi copii ai lor, Dylan Michael, de 18 ani, şi Carys Zeta, de 15 ani.

Starul a suferit enorm când nevasta mult mai tânără a vrut să dea divorţ de el pentru că a declarat că s-a îmbolnăvit de cancer la gât de la sexul oral. Zeta-Jones s-a lăsat greu împăcată, cu un colier cu platină şi diamante de 40.000 de dolari. I-a reproşat lui Douglas că toată lumea putea să creadă că a luat virusul HPV de la ea, că i-a făcut sex oral. Actriţa suferă de tulburări bipolare, afecţiune psihică din cauza căreia starea ei este mai schimbătoare decât vremea. Asta l-a îmbătrânit şi mai mult pe star. Viciile din trecut, abuzul de alcool şi fumatul excesiv, şi-au pus de asemenea amprenta pe chipul lui. Zeta-Jones şi Douglas împlinesc luna aceasta 18 ani de căsnicie şi au împreună o avere de 345 de milioane de dolari. Catherine Zeta-Jones înfloreşte, Michael Douglas se ofileşte, nu este nici un dubiu.

Mai multe