Câți bani a primit Madonna pentru a cânta la Eurovision 2019

14 mai 2019 15:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Eurovision Song Contest 2019 începe în seara aceasta cu prima semifinală, iar surprizele se țin lanț. După aflarea veștii ca Madonna va concerta în cadrul finalei de la Tel Aviv, a fost un singur pas până la aflarea sumei pentru care ea a acceptat să facă acest lucru pe data de 18 mai.

În seara aceasta va avea loc prima semifinală Eurovision, iar 17 țări se vor întrece în show-uri și în piese pentru a reuși să obțină un loc în marea finală de sâmbătă.

Madonna a primit sute de mii de lire sterline pentru a cânta la Eurovision

Madonna va interpreta două piese la Eurovision 2019, iar pentru acest lucru ea va primi o sumă exorbitantă care sare de 700 de mii de lire sterline. Potrivit theguardian.com, Madonna ar fi remunerată cu 765,000 de lire sterline pentru a cânta în finala Eurovision 2019 de la Tel Aviv. Această sumă ar fi finanțată de israelianul-canadian Sylvan Adams, un bilionar care în trecut a mai sponsorizat și alte evenimente de importanță asemănătoare care s-au desfășurat tot în Israel. El a declarat pentru presa locală că acest gest, de a finanța prestația Madonnei la Tel Aviv, ar ajuta imaginea Israelului la nivel global.

Madonna se pregătește să lanseze cel de-al 14-lea album din cariera ei muzicală, iar de curând ea a lansat o piesă cu Maluma, care s-a bucurat de un real succes.

Cine este Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019

Ester Peony a convins publicul din România că piesa ei, «On a sunday» merită să ne reprezinte țara la cel mai cunoscut concurs muzical la nivel European, și ajunsă și în fața publicului internațional, Ester Alexandra Crețu (25 de ani) a primit multe aprecieri. Ester Peony este o cântăreața și o compozitoare de origine româno-canadiană, iar anul acesta ne va reprezenta țara la Tel Aviv, acolo unde se organizeaza în acest an show-ul.

Ester Peony s-a născut la Câmpulung, dar și-a petrecut copilăria în Canada, unde a studiat Jazz-ul chiar de la vârsta de 8 ani. Patru ani mai târziu s-a întors în România şi s-a înscris la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Piteşti, secţia Pian. La 13 ani  ea s-a transferat la secţia Chitară clasică până în clasa a IX-a, când şi-a continuat studiile la secţia Canto clasic.

În anul 2014, Ester s-a făcut remarcată în mediul online prin înregistrarea unor coveruri în stil propriu, fapt care i-a adus aprecierea internauţilor, dar şi piatra de temelie către semnarea unui contract cu o casă de discuri din România.

Ester Peony formează un cuplu cu Alexandru Şerbu, producătorul piesei „On a Sunday”.

Mai multe