Catrinel Menghia, apariţie răvăşitoare în brațele iubitului. L-a pupat întruna

8 octombrie 2019 15:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actriţa Catrinel Menghia, cunoscută peste hotare drept Catrinel Marlon, a participat la premiera peliculei "Maleficient: Mistress of Evil", care a avut loc la Roma. Frumoasa româncă a venit însoţită de către logodnicul său, producătorul de film Massimiliano di Lodovico şi a furat toate privirile pe covorul roşu.

Luni, 7 octombrie, a avut loc premiera de la Roma a peliculei "Maleficent: Mistress of Evil", în care Angelina Jolie se transformă într-o fiinţă lipsită de sensibilitate, mereu gata să rănească oamenii din jur pentru binele propriu. Este de la sine înţeles că vedeta hollywoodiană Angelina Jolie a fost prezentă la premiera filmului „Maleficent: Mistress of Evil”, regizat de Joachim Ronning, şi a făcut furori prin vestimentaţia pe care a ales-o. O prezenţă mereu elegantă şi de o simplitate care nu poate lăsa indiferent pe cineva, Angelina Jolie a strălucit într-o rochie neagră, lungă, cu un decolteu generos, fără bretele. O parte dintre multele tatuaje pe care vedeta le are bătute pepiele au fost la vedere, dar nu au stricat cu nimic apariţia de nota 10 a divei.

Catrinel Menghia a furat toate privirile la premiera filmului "Maleficent"

Împreună de Angelina au fost şi doi dintre copii săi- Shiloh, fiica biologică pe care o are cu Brad Pitt, și Zahara, care a fost adoptată. Ambele au purtat ţinute negre, lucru pe care l-au făcut şi ceilalţi invitaşi, semn că dress code-ul serii a fost "all black".

Printre prezenţele feminine care au impresionat pe covorul roşu s-a numărat şi românca Catrinel Menghia, cunoscută peste hotare sub numele de Catrinel Marlon. Îmbrăcată într-o rochie neagră, fără bretele, cu un machiaj minimal şi două şuviţe de păr rebele care i-au încadrat perfect chipul, Catrinel a demonstrat, încă o dată, că fiecare apariţie a sa este o lecţie de stil. Actriţa s-a fotografiat la panou alături de cel care îi este logodnic, producătorul italian de fiolm Massimiliano di Lodovico şi a radiat de fericire la braţul acestuia.

Catrinel Menghia se iubește cu producătorul Massimiliano Di Lodovico

În primăvara lui 2011, Catrinel divorţa cu scandal de impresarul sportiv Massimo Brambati. Acesta a luat-o pe româncă de nevastă în 2005, iar dragostea a fost atât de mare, încât aceasta şi-a făcut un tatuaj intim, în bikini, cu un mesaj siropos: “Massimo per sempre” (“Massimo pentru totdeauna”), pe care ulterior l-a șters. De curând, a mărturisit că ultimii ani de căsnicie au fost un calvar, după ce aflase că soțul o înșelase cu mai multe femei.

Mai multe