Ce a solicitat în mod special Jessie J, la concertul din București? Cererea ei a luat prin surprindere pe toată lumea

17 septembrie 2024 6:30   Vedete internaționale

Cântăreața britanică Jessie J a lăsat o impresie deosebită bucureștenilor prezenți duminică, 15 septembrie, la festivalul Unforgettable, organizat la Romexpo, în aer liber, în weekendul recent consumat.

Ce doleanță aparte a avut Jessie J la București?

Concertul ei a durat aproape două ore și a fost presărat, ca de fiecare dată de altfel, de numeroase momente de dialog cu cei din public, nu puțini, mai bine de 6.500 – 7.000 de persoane de altfel.

Un moment aparte l-a constituit intervenția artistei după a treia sau a patra melodie din concert, atunci când a cerut insistent o pereche clasică de căști. Inițial, cererea ei a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe organizatori, britanica insistând că nu vrea decât o anume pereche de căști. După câteva minute, organizatorii i-au adus pe scenă o pereche clasică de căști, pe care britanica a redirecționat-o către o tânără mamă aflată cu bebeleșul ei în brațe, în primul rând din fața scenei, acolo unde s-a dansat din prima până în ultima clipă a concertuuli britanicei.

„Zgomotul foarte puternic al muzicii din boxe nu face bine unui bebeluș. Ei trebuie ocrotiți prin toate mijloacele”, a rezolvat enigma momentului britanica de 36 de ani, în aplauzele prelungite ale asistenței. Citește mai multe pe canal33.ro.

Mai multe