Ce animal de companie și-a luat „moldoveanca lui Bieber”! Ar trebui să stea la Zoo

27 martie 2017 15:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Xenia Deli (27 de ani) se bucură de o frumusețe rară și de un soț milionar. Moldoveanca din videoclipul lui Justin Bieber duce o viață luxoasă și extravagantă, iar, mai nou, se bucură și de un animal de companie, cum rar poți vedea.

Frumusețea a făcut-o celebră, iar căsătoria cu un om de afaceri din Egipt cu 36 de ani mai mare decât ea, a transformat-o într-o personalitate extrem de controversată pe Instagram. Aceasta se bucură de o viață de basm, unde are și își permite orice. Soțul moldovencei are o avere impresionantă și cei doi își permit excentrități, cum rar mai întâlnești.

Xenia le întrece cu frumusețea sa pe multe vedete hollywoodiene, iar acum le depășește și la capitolul ”stil de viață”. Printre ultimele fotografii postate de model pe Instagram, atenția fanilor a fost atrasă de un pui de leu, cu care se juca. Descrierea atașată pozei publicate a dat de înțeles că animalul este ”noua achiziție” a moldovencei.  ”Cele două leoaice protejând căminul și familia noastră”, a fost mesajul atașat pozei. 

Mai multe