Ce are Bella şi n-are Selena! Supermodelul face ravagii pe Internet cu pozele ei sexy

4 aprilie 2017 17:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar în 2016 a câştigat titlul de „Modelul Anului”. A apărut pe coperţile celor mai celebre reviste din lume şi este unul dintre „îngeraşii” care defilează pentru Victoria’s Secret.

Bella Hadid (20 de ani) s-a iubit cu cântăreţul The Weekend, care între timp a început o relaţie cu Selena Gomez (24 de ani).

Între cele două există o puternică rivalitate, mai ales că artistul s-a aruncat în braţele Selenei la scurt timp după ce s-a despărţit de Bella. Cele două şi-au dat unfollow pe Instagram şi se duelează în poze sexy.

Bella a devenit foarte activă pe contul ei de socializare, unde postează fotografii din vacanţă sau de la shooting-uri. Recent, modelul s-a distrat în vacanţă alături de câteva prietene. Acestea au zburat la plajă cu un avion privat şi au avut chiar şi covor roşu la îmbarcare.

Modelul s-a pozat într-un costum de baie roşu şi i-a „ameţit” pe fani cu picioarele ei interminabile şi abdomenul tonifiat. Ce-i drept la acest capitol nu are rivală.

Mai multe