Ce are să le spună Rihanna celor care o critică pentru kilogramele în plus

8 iunie 2017 9:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rihanna (29 de ani) nu pare să fie deloc deranjată de kilogramele în plus, apărute peste noapte, însă fanii sunt. Singura explicație pe care admiratorii vedetei au găsit-o ar fi că, celebra cântăreață care nu are o relație stabilă cu vreun bărbat în prezent, a rămas însărcinată, lucru care nu pare să fie adevărat.

Celebra cântăreață Rihanna s-a îmbrăcat extrem de provocator pentru a-și evidenția cele câteva kilograme în plus și a ieșit în oraș. Vedeta a dansat și s-a simțit bine, sub privirile oamenilor care o priveau uimiți.

Rihanna a purtat un top transparent, prin carei i s-au putut vedea sânii în toată splendoarea lor, și o pereche de colanți strâmți, verzi și înflorați, cu talie înaltă. Se pare că vedeta nu a vrut să-și ascundă kilogramele, dimpotrivă a ținut să le evidențieze. Chiar dacă abdomenul său nu mai este cel de altă dată, burta fiind remarcată, iar picioarele sunt cam dolofane, cântăreața s-a distrat de minune într-un club din Miami. Departe de a se rușina de formele ei, Rihanna le-a dat replica celor care i-au atras atenția în mod public că s-a îngrășat. Cântăreața nonconformistă este mândra de corpul său și chiar se amuză pe seama criticilor, la fel de plină de încredere ca întotdeauna.

Diva din Barbados a publicat o imagine amuzantă pe contul său de Instagram prin care le-a dat replica celor care au fost răutăcioși cu privire la creșterea sa în greutate.

Mai multe