Ce babă senilă! Madonna, disperată că va fi clonată de fani

25 iunie 2012 15:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

E clar a îmbătrânit şi a devenit absurdă. Madonna a anunţat că îşi ia toate măsurile pentru ca fanii să nu îi fure ADN-ul.

„Regina muzicii pop" nu vrea să mai existe alta ca ea şi face tot ce-i stă în putere să nu fie clonată. Celebra cântăreaţă nu are probleme în a-şi arăta sânii sau fundul pe scenă, însă odată ce concertul a luat sfârşit, Madonna are o teamă pe care nici apropiaţii ei nu o înţeleg, comentează "Closer Magazine".

Madonna se teme că preţiosul său ADN îi poate fi furat chiar de către fani, pentru a o putea clona. De aceea, aceasta îşi exasperează echipa care o însoţeşte cu măsurile ce le impune, pentru a preîntâmpina un astfel de furt şi a rămâne astfel unica regină a muzicii.

Aflată în turneu mondial, Madonna pretinde că apartamentul de la hotel şi camera de care se foloseşte pentru a se schimba în timpul concertelor să fie dezinfectate şi sterilizate înainte de a intra, cât şi după ce iese.

Pentru a ţine lucrurile sub control, vedeta este însoţită de o „echipă de sterilizare", care pe lângă procedurile cerute, are şi sarcina de a nu lăsa decât apropiaţii să intre la vedetă.

Probabil acesta este şi unul dintre motivele pentru care Madonna îşi cară peste tot propria mobilă. Potrivit lui Alvaro Ramos, cel care s-a ocupat de organizarea concertului în Portugalia, „toate cerinţele vedetei au fost îndeplinite, chiar dacă au depăşit înţelegerea şi au sfidat bunul simţ".

Mai multe