Ce băiat mare are Calista Flockhart! A ajuns mai înalt ca ea

19 noiembrie 2014 16:24   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Adoptat în 2001, cu un an înainte ca actriţa să formeze un cuplu cu Harrison Ford, Liam Flockhart a a ajuns să-şi depăşească mama în înălţime, la doar 13 ani.

Deşi de-abia a intrat în perioada de adolescenţă şi mai are mult de crescut, fiul adoptiv al Calistei Flockhart şi al lui Harrison Ford, în vârstă de doar 13 ani, a depăşit-o în înălţime pe mama sa celebră.

Liam şi cunoscuta actrriţă americană au fost fotografiaţi împreună la o zi de naştere, în Brentwood, California, pe 16 noiembrie. Calista Flockhart, care a împlinit recent 50 de ani, putea fi cu uşurinţă confundată cu o puştoaică. Îmbrăcată lejer, cu o pereche de blugi rupţi, o geacă sport şi o şapcă, vedeta arată a fi într-o formă fizică foarte bună. Alimentaţia sănătoasă şi orele petrecute făcând jogging au întinerit-o pe actriţa din serialul "Ally McBeal". Tocmai de aceea, aceasta şi-a permis să se răsfeţe cu o îngheţată, împreună cu fiul ei, Liam.

De la petrecere a lipsit soţul ei, actorul Harrison Ford (72 de ani), care tocmai a terminat filmările la filmul "Star Wars: Episodul VII". Cei doi sunt căsătoriţi din 2010.

Mai multe