Ce bine a arătat și a cântat Mariah Carey de Revelion, la concertul din Times Square!

1 ianuarie 2018 15:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dacă anul trecut, la concertul de Revelion, Mariah Carey a fost criticată pentru prestația slabă din timpul spectacolului, artista a comis-o din nou anul acesta. Diva, în vârstă de 47 de ani, s-a oprit brusc, în timpul reprezentației sale, și a cerut o cană de ceai cald.

„Aș dori o cană de ceai... Mi-ați spus că veți avea ceai! Of, este un dezastru! Ok, atunci vom sări peste acest amănunt. Voi fi ca oricare altă persoană fără ceai cald”, s-a rățoit artista pe scenă spre amuzamentul total al privitorilor din piața Time Square, din New York.

Cu toate acestea, Mariah Carey a avut puterea să își recunoască greșeala și a avut puterea să glumească pe contul ei de socializare, mai ales că diva a avut o prestație muzicală de excepție!

Dacă anul trecut Mariah a sărit peste repetiții și a avut parte de mari probleme în timpul concertului live, de data aceasta, artista a verificat ca totul să fie pus la punct iar sunetul să nu aibă niciun cusur. 

Solista a încântat audiența din Times Square cu toate melodiile ei care au făcut-o cunoscută la începutul anilor 90. Aseară, a pășit în lumina reflectoarelor îmbrăcată cu o haină de blană albă peste o rochie transparentă, decupată adânc în zona bustului. Primul cântec interpretat a fost hitul Vision of Love. Al doilea cântec a fost o dedicație pentru cei care „reușesc să facă din această planetă un loc mai bun, mai unit”. 

„La mulți ani! Vă iubesc pe toți”, le-a spus artista fanilor, încheindu-și reprezentația cu un sărut pentru public. 

Mai multe