Ce bine arată Charlize Theron în costum de baie, la 45 de ani! Actrița se află în vacanță, în Grecia

6 august 2021 12:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Charlize Theron arată senzațional în costum de baie, la cei 45 de ani ai ei! Actrița de origine sud-africană își petrece vacanța la bordul unui iaht de lux, în apropiere de insula grecească Paros. Ea a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios, la un an după ce a declarat că nu mai vrea să se cupleze cu nimeni.

Charlize Theron a făcut senzație la cei 45 de ani ai ei, în apropiere de insula grecească Paros, unde își petrece vacanța împreună cu cele două fiice ale ei Jackson, de 9 ani și August de 5 ani. Deși Jackson s-a născut băiat, de aproape patru ani nu acceptă să se îmbrace cu altceva decât rochițe și a implorat-o pe mama lui să îl considere fetiță. În 2019, Theron a declarat public că fiul ei este transsexual. Theron a plecat în concediu în marea Egee împreună cu trei bărbați și cu mama ei Gerda Maritz. Ea încearcă să recupereze timpul pierdut în vara anului 2020 când a fost nevoită să stea în casă și să își protejeze familia de virusul ucigaș. Paparazzi au surprins-o pe Theron în timp ce se plimba cu o barcă gonflabilă cu motor însoțită de un bărbat misterios și de fiica ei August. După ce în 2020, ea a declarat că nu îi mai trebuie niciun bărbat în viață, după eșecul relației cu Sean Penn, fotografii au sesizat o apropiere destul de mare între ea și bărbatul misterios.

Citește și:

Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor

Charlize Theron face orice de dragul actoriei! S-a transformat radical pentru rolul din "Fast&Furious"

Charlize Theron este o mamă perfectă pentru cei doi copii

Charlize Theron a adoptat-o pe Jackson în 2012, după ce a abandonat gândul de a deveni mamă. La vârsta de trei anişori, copilul făcea crize de isterie în stradă pentru că nu îi conveneau hainele de băiat. De mai bine de patru ani o îmbracă în rochiţe cu volănaşe, îi împletește părul în codițe şi îi face manichiura. Actriţa, care are o avere de 130 de milioane de dolari, nu îi poate îndeplini prea curând visul de a-şi schimba sexul pentru că legislaţia privind protecţia minorilor îi interzice să facă acest lucru. În 2015, Theron a adoptat-o pe August, de la un orfelinat sud-african, iar mama ei zice că este „cel mai cuminte copil din lume”. Micuţa de cinci a înţeles deja prin ce trece Jackson şi îi spune ”sora mea”.

Mai multe