Ce bine arată Penelope Cruz la 47 de ani! A întors toate privirile în vacanța din Italia

18 august 2021 18:02   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Este mai frumoasă ca niciodată! Deşi mai are doar trei ani până împlineşte vârsta de 50 de ani, Penelope Cruz se menţine sexy şi în formă. A întors toate capetele în vacanţă.

Actriţa Penelope Cruz (47 de ani) se află în vacanţă în peninsula Monte Argentario din Italia. Diva a făcut furori pe plajă împreună cu soţul său, actorul Javier Bardem (52 de ani). S-au giugiulit şi s-au sărutat, de parcă ar fi fost tineri îndrăgostiţi, şi s-au hârjonit în apă. S-au bronzat la soare cu orele.Cei doi au mai fost într-o vacanţă în Sardinia, Italia, în această vară, în iulie. Nu se tem că ar putea să se infecteze cu virusul COVID-19. Atunci i-au avut împreună cu ei şi pe cei doi copii ai lor, Leo, de 10 ani, şi Luna, în vârstă de 7 ani. S-au aflat recent secretele care o ajută pe Penelope Cruz să arate aşa de bine, deşi mai are puţin până a împlini o jumătate de secol de viaţă. Parcă a reuşit să oprească timpul în loc. Ea a dezvăluit că secretul frumuseţii sale este că a devenit vegetariană din anul 2000.

De 21 de ani, Penelope Cruz e vegetariană

De asemenea, a adoptat o dietă mediteraneeană, bazată pe fructe, legume, iaurt, brânză, orez, paste, nuci şi cereale. Mănâncă foarte puţine dulciuri. Pentru a-şi menţine trupul frumos, face zilnic gimnastică şi dansează. Penelope Cruz şi Javier Bardem s-au cunoscut în 1992, când au turnat împreună pentru filmul ”Jamón, jamón”. Însă abia 15 ani mai târziu s-au îndrăgostit. La 14 iulie 2010 au anunţat că s-au căsătorit în secret în Bahamas, într-o ceremonie la care nu au participat decât rudele lor. Şi, acum, după 11 ani de căsnicie, se înţeleg foarte bine şi sunt de nedespărţit. Ei au împreună o avere de 76 de milioane de dolari.

Mai multe