Ce bine se menține Gloria Estefan la 64 de ani!

2 septembrie 2021 14:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Gloria Estefan se păstrează încă bine la 64 de ani cât a împlinit. Vedeta s-a serbat cu un film muzical pe Netflix, numit ”Vivo”, în care joacă.

Gloria Estefan se păstrează încă bine la 64 de ani cât a împlinit la 1 septembrie. Ea joacă în filmul muzical ”Vivo” difuzat pe Netflix. Vedeta, care are o stea pe Bulevardul celebrităților de la Hollywood, interpretează rolul Martei Sandoval în acest film muzical. Ea a mai apărut în filme pe marele ecran, cum ar fi ”Music of the heart” (din 1999) și ”For love or country: the Arturo Sandoval story” (în 2000). În august 2020, Gloria Estefan a lansat discul Brasil305, în care a inclus toate cântecele sale cu ritmuri braziliene.

Gloria Estefan este fiica unei gărzi de corp

Născută la Havana, în Cuba, la 1 septembrie 1957, pe numele Gloria María Milagrosa Fajardo García, Gloria Estefan este fiica unei gărzi de corp a soției fostului președinte cubanez Fulgencio Batista. Când era încă o fetiță, s-a mutat la Miami și apoi în Texas. Numele ei artistic provine de la trupa Miami Sound Machine, condusă de Emilio Estefan, cu care s-a căsătorit în 1978. El i-a dedicat un mesaj pe o rețea socială cu prilejul aniversării. Cei doi au doi copii, Nayib, născut la 2 septembrie 1980, și Emiliy, născută la 5 decembrie 1994. Dintre cântecele de succes ale Gloriei se numără ”Suave” și ”Hot summer nights”. În 1990 a suferit un accident în urma căruia aproape și-a pierdut viața. A obținut 7 premii Grammy și figurează între artistele cu cele mai multe prezențe în top 10 din Billboard Hot 100. Gloria Estefan se păstrează bine la 64 de ani.

Mai multe