Ce buric urât are Katie Holmes!

4 iulie 2011 14:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ce poate fi mai frumos decât o baie în piscină la 32 de grade Celsius! Aşa şi-a serbat împlinirea vârstei de 49 de ani Tom Cruise.

Alături de soţia lui Katie Holmes şi micuţa Suri de 5 anişori, actorul s-a simţit ca la 20 de ani, în tim­­­­pul bălăcelii.

Cu muşchii bine definiţi şi o condiţie fizică de zile mari cei doi soţi s-au distrat de mama focului intrând în jocul mi­­­cuţei Suri.

Absorbită de at­­­­­mosferă, Katie, de 33 de ani, a uitat să îşi mascheze buricul, care a complexat-o încă din fragedă pruncie. A vrut de nenumărate ori să modifice forma acestuia printr-o intervenţie chirurgicală, dar a tot amânat operaţia.

Ombilicul ei are o formă ciudată fiind bombat diz­­­graţios în partea superioară. Musculatura abdominală scoate şi mai mult în evidenţă bizara umflătură, care iese în mod bizar în relief.

Actorul a împlinit 49 de ani duminică

Dacă până recent Katie a reuşit să mascheze această mică imperfecţiune, paparazzi au surprins-o duminică pe terasa unui hotel de lux din Miami. La pe­­­­trecere a venit şi Connor, fiul adoptat al lui Tom din căsătoria cu Nicole Kidman.

Citeşte şi:

Katie Holmes a organizat o petrecere surpriză pentru Tom Cruise

Fata lui Katie Holmes, la plajă pe tocuri

Katie Holmes îşi tratează fata ca pe o servitoare

Katie Holmes:«Vreau 50.000.000 $ că  m-aţi făcut drogată»

Mai multe