Ce ciudat! Iată cum a ales Blake Lively să promoveze noul film în care joacă

2 mai 2018 23:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Este absolut normal ca vedetele să-și promoveze activitatea și să-și anunțe fanii asupra proiectelor la care aleg să ia parte, însă unele persoane publice folosesc niște strategii mai neobișnuite. Acesta este și cazul actriței Blake Lively, care și-a sters toate pozele publicate de-a lungul timpului pe contul personal de Instagram, în scopul de a-și promova noul proiect. Iată cum!

Blake Lively a decis să-și șteargă toate pozele și filmulețele de pe Instagram, care i-au adus miloane de aprecieri din partea fanilor, de-a lungul timpului. Actrița, care este urmărită de peste 20 de milioane de persoane, a renunțat să mai urmărească înapoi pe Instagram, prietenii și chiar și soțul, pe Ryan Reynolds, totul făcând parte dintr-un plan de a atrage atenția asupra unui singur obiectiv: promovarea noului film în care Blake joacă unul dintre rolurile principale. În acest scop, actrița a ales să-și pună fanii și mai mult pe gânduri, schimbându-și, de asemenea, și descrierea contului de Instagram, în întrebarea „Ce s-a întâmplat cu Emily?” Dar acesta nu este unicul lucru care a stârnit curiozitate. Singurele conturi de Instagram pe care star-ul de la Hollywood a ales să le mai urmărească sunt în număr de 37 și au un singur lucru în comun: numele „Emily Nelson”. 

Filmul, care este cel mai nou proiect în care Blake s-a implicat, este un thriller denumit „A Simple Favor ( Un simplu favor n.r), și este bazat pe un roman scris de autorul Darcey Bell. Firul filmului o prezintă pe Stephanie, o vloggeriță, jucată de actrița Anna Kendrick, care investighează misterioasa dispariție a celei mai bune prietene a ei, Emily Nelson, așa cum probabil ați ghicit deja, și care este jucată de Blake, bineînțeles. Filmul urmează să apară în luna septembrie a acestui an și deși metoda folosită de Blake pentru a-l promova pare una bizară, și-a atins totuși scopul, captând atât atenția fanilor actriței, cât și a publicațiilor online de pretutindeni, obținând astfel, publicitatea scontată. 

Strategia de publicitate a lui Blake a stârnit reacții și din partea soțului acesteia, Ryan Reynolds, care a susținut într-un mod ironic că este foarte trist că soția lui nu îl mai urmărește pe Instagram. „Este un mod oribil de a afla că ai fost «dat afară din casă», să fiu sincer. Absolut îngrozitor. Nu știu de unde poate veni o asemenea furie la adresa mea”, a glumit actorul, într-un interviu pentru programul australian de radio, Smallzy's Surgery.

Singurul lucru care mai apare acum pe contul de Instagram al lui Blake Lively este un filmuleț, care ilustrează o parte din trailer-ul filmului în cauză. 

Mai multe