Ce eleganți au fost actorii din ”Cincizeci de umbre întunecate” la premiera filmului!

13 februarie 2017 13:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jamie Dornan s-a alăturat celor două doamne importante din viața lui, partenera de film, Dakota Johnson și soția sa Amelia Warner, la premiera părții a doua a romanului ecranizat ”Cincizeci de umbre întunecate” al autoarei E.L.James și care a avut loc săptămâna trecută, la Londra.

Actorul de 34 de ani a pășit pe covorul roșu împreună cu dragostea sa din afara ecranelor, Amelia Warner. Dakota, iubita lui din film, a sosit ceva mai târziu la eveniment.

Jamie, care joacă în film rolul lui Christian Grey, un om de afaceri amator al BDMS, a apărut la eveniment îmbrăcat într-un costum gri, foarte elegant, fiind alături de splendida sa soție, Amelia. Aceștea au pozat în fața camerelor ținându-se de mîini, zâmbind și arătând cât de mult se iubesc unul pe celălalt. De asemenea, Dornan a pozat și alături de partenera sa de film, Dakota, care a venit la premieră într-o rochie uimitoare.

După ce actorii au pozat în fața camerelor, aceștia s-au apropiat ca să facă poze și împreună cu fanii lor, care au așteptat apariția îndrăgitelor vedete stând sub ploaie.

La eveniment au venit și cântăreața Rita Ora - care o joacă în film pe sora lui Christian Grey – într-o rochie elegantă de culoare neagră, autoarea trilogiei E.L.James într-o ținută criticată de public, regizorul filmului James Foley, precum și alți actori și invitați.

Mai multe