Ce face acest model i-a şocat pe mulţi! Imagine controversată pe coperta unei reviste!

23 mai 2015 14:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ediţia din Australia a revistei Elle a generat controverse după ce a ieşit numărul din iunie. Pe coperta publicaţiei apare un model de 29 de ani, Nicole Trunfio, care îşi alăptează fiul de patru luni, Zion. Revista e una dintre primele publicaţii cunoscute pe a cărei copertă apare o femei într-o astfel de ipostază.

Revista a luat decizia de a pune o astfel de poză pe copertă din dorinţa de a se alătura mişcării care încearcă să îndepărteze stigmarul asociat alăptatului. 

"Nu e nimic mai puternic şi frumos decât să fii mamă. Nu vreau să fiu o figură controversată, e ceea ce e, nu e nimic mai rău decât o mamă care este judecată pentru că îşi hrăneşte copilul în public", a spus Nicole în mesajul de pe Instagram care însoţeşte coperta revistei. 

Conform revistei, nu a fost în planul lor original să pună această imagine pe copertă: "Lui Zion îi era foame. Nicola a început să îl alăpteze şi am văzut cât de frumos e, aşa că le-am făcut o fotografie. A fost un moment neplanificat", a spus redactorul şef, Justine Cullen, potrivit mic.com.  

Totuşi, coperta controversată nu va fi folosită decât pentru revistele trimise abonaţilor: pe copiiile de la chişcuri, Trufino va fi complet îmbrăcată, deşi tot alături de fiul ei. 

Mai multe