Ce face soția lui Bruce Willis cât timp el stă la Demi Moore? Cum a fost surprinsă de paparazzi Emma Heming?

14 aprilie 2020 12:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Bruce Willis, în vârstă de 65 de ani, stă de 27 de zile în casa din Beverly Hills a fostei lui soții Demi Moore, 57 de ani. A tuns-o scurt pe fiica lui, Tallulah, 26 de ani, s-a pozat la petrecerea în pijamale organizată de fiica Scout, de 28 de ani și pare să fi uitat complet că la doar 13 km distanță, adică 6 minute de mers cu mașina, soția Emma Heming stă singură cu fiicele lui, Mabel, 8 ani și Evelyn, 5 ani.

Bruce Willis și-a luat o pauză de la atribuțiile aferente căminului conjugal din cauza epidemiei de COVID-19. Actorul de 65 de ani a intrat în izolare la vila din Beverly Hills, Los Angeles, a lui Demi Moore în urmă cu 27 de zile, după cum susține Tallulah, fiica lui, și nu a mai plecat. Luni, grupul intrat în carantină a postat o fotografie în timp ce citea o carte. Cu doar o zi înainte, paparazzi au surprins-o pe actuala soție a lui Bruce Willis, Emma Heming, în vârstă de 41 de ani, la plimbare cu cele două fiice Mabel, de 8 anișori și Evelyn, de 5 ani. Deși Emma a încercat să pară neafectată de decizia soțului ei, pe chipul ei se citea o oarecare îngrijorare.

Citește și:

FOTO Bruce Willis a devenit frizer de dragul fiicei! Tallulah a renunțat complet la păr

Demi Moore și Bruce Willis, poză haioasă din autoizolare. Foștii soți sunt acum prieteni buni

Soția lui Bruce, cu fetele, el, cu femeia de care a divorțat acum 20 de ani

Bruce Willis stă de 27 de zile în casa lui Demi Moore cu care a fost însurat timp de 13 ani și de care a divorțat în anul 2000. Carantina impusă din cauza epidemiei provocate de noul coronavirus l-a prins în compania celor trei fiice Rumer, 31 de ani, Scout, 28 de ani și Tallulah, 26 de ani, a celor doi iubiți ai acestora și a fostei soții. În casa lui Demi Moore stă și asistentul personal al actriței, așa că grupul de petrecăreți nu se poate plânge de lipsă de varietate. La doar 6 minute de mers cu mașina, la o distanță de doar 13 km, Emma Heming, actuala soție încearcă să pară neafectată de decizia lui Bruce Willis de a-și petrece carantina la fosta soție. Ea a fost surprinsă la plimbare prin parc cu cele două fiice și postează pe pagina de Instagram scene sugestive din izolarea la domiciliu. Bruce și Emma s-au căsătorit în 2009 și la nunta lor a fost prezentă și Demi. Emma și Demi au devenit prietene foarte bune. Miercurea trecută, Emma a postat un mesaj trist pe pagina ei de Instagram: ”Vă iubesc și mi-e dor de voi toți”. A punctat ea... Oare simte că îl pierde pe Bruce?

Mai multe