Ce frumos se înțeleg Andreea Bocelli și Veronica, soția artistului!

16 august 2017 16:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Andrea Boceli (58 de ani) și soția sa Veronica (33 de ani) se bucură de o vacanță romantică și de valurile Mării Mediterane. Artistul s-a întors recent dintr-un turneu în Europa și a ales să petreacă o mică vacanță alături de soție. Insula pe care au vizitat-o cei doi se află la o distanță mică de locul în care s-a nascut artistul.

Bocelli a rămas orb de la frageda vârstă de 12 ani, dar niciodată nu a fost oprit din planurile sale de această dizabilitate. A continuat să-și trăiască viața după bunul plac. Motivul pentru care el a orbit nu a fost vreo boală, ci o lovitură la ochi în timpul unui meci de fotbal.  

Celebrul cântăreț a ales să rămână îmbrăcat pe plajă, în ciuda vremii însorite,  în timp ce soția sa, îmbrăcată într-un costum cu imprimeu floral, s-a bucurat de soare și a dorit să se bronzeze. Printre pasiunile lui Bocelli se numără mersul cu rolele și echitația, dar pentru acest concediu a ales să profite de marea liniștită la bordul unei bărci de mici dimensiuni. Soția sa, Veronica, a fost cea care l-a ajutat să coboare de la bordul navei, oferindu-i o mână de sprijin.

Cuplul nu a ezitat să își afișeze afecțiunea în public și s-a plimbat pe plajă ținându-se în brațe.

Viața lui Andrea Bocelli nu a fost una ușoară. El a dezvăluit că părinții lui au fost sfătuiți să renunțe la el întrucât, în urma analizelor pe care le-a făcut mama sa în timpul sarcinii, a reieșit că el se va naște cu o dizabilitate.  La naștere, Bocelli a fost diagnosticat cu glaucom congenital.

Atunci când Andrea avea doar 5 ani, mama lui a descoperit să singura modalitate de a-i alina durerea era cea de a-l lăsa să asculte muzică clasică la casetofon, mărturisea artistul într-un interviu pentru The Daily Telegraph.

Cântărețul este căsătorit cu Veronica de mai bine de trei ani și este tatăl a trei copii. El a înființat o fundație specializată în găsirea și antrenarea celor mai bune voci din cele mai sărace regiuni din Tahiti. 

Mai multe