Ce funduleț obraznic are fiica de 18 ani a lui Cindy Crawford! Kaia a făcut spectacol la plajă

14 ianuarie 2020 12:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kaia Crawford Gerber, fiica de 18 ani a lui Cindy Crawford, este copia fidelă a mamei ei. La cei 1,75 metri înălțime și cu o siluetă de sirenă, Kaia a luat-o pe urmele părinților ei și s-a lansat în modelling, pozând deja pentru branduri celebre. Sâmbătă, Kaia a afost surprinsă de paparazzi bronzându-se pe plaja din Miami alături de gașca ei de prieteni printre care Antoni Porowski și actorul Tommy Dorfman. Dacă până anul trecut, Anul Nou o prindea în Los Cabos, Mexic, împreună cu părinții, iată că a venit momentul să își ia zborul.

Kaia Crawford Gerber, fiica celebrei Cindy Craowford este una dintre cele mai bine cotate manechine din lume. Sâmbătă, tânăra de 18 ani a fost suyrprinsă pe plaja din Miami, îmbrăcată într-un costum de baie negru care îi punea în evidență formele armonioase și silueta de sirenă. Ea a petrecut câteva ore sub soarele prietenos în compania amicilor ei Antoni Porowski și Tommy Dorfman. Deși Kaia este cuplată cu actorul Pete Davidson, de 26 de ani, nimeni nu l-a observat pe tânărul comediant în apropierea tinerei. Grupul de tineri s-a cazat la Amplified Penthouse, proprietate care are inclusiv ieșire la plajă și dispune de câteva ambarcațiuni pe care le pune la dispoziția celor ca închiriază locația. Extrem de relaxată, Kaia a defilat ca pe podium nesfiindu-se să își arate fundulețul obraznic prietenilor. Contactată de jurnaliștii de la Daily Mail, Kaia, care are o avere estimată la peste 20 de milioane de dolari a recunoscut că ”a avut o zi liberă și s-a bucurat de vremea frumosă”. Ea a pozat duminică pentru o campanie Louis Vuitton.

Citește și:

Cindy Crawford nu-şi mai ascunde celulita la 53 de ani

Cindy Crawford: «Copiii îmi dictează când să fac sex»

Kaia Crawford duce mai departe tradiția din familia de fotomodele

Când ambii părinți au fost fotomodele și fratele a intrat și el de doi ani în industria modei, bagajul genetic te îndrumă în aceeași direcție. Cindy Crawford (53 de ani) a pozat mai bine de 30 de ani pentru branduri celebre, Rande Gerber (57 de ani) a fost și el ani îndelungați în topul celor mai frumoși bărbați din industria modei, iar fratele Kaiei, Presley Walker, în vârstă de 20 de ani, a debutat pe podiumul de prezentare la 16 ani.

Kaia a cochetat cu gândul de a prezenta moda, dar în 2015, mama ei i-a sugerat să se țină de școală și să se îndrepte către o altă carieră. Însă așchia nu sare departe de trunchi și iat-o pe Kaia că în doar doi ani de carieră a ajuns să își câștige existența din campanii publicitare.

Mai multe