Ce funduleţ obraznic are Jennifer Lopez! FOTO

20 iunie 2015 9:33   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Deşi are 45 de ani, Jennifer Lopez arată provocator de sexy. Diva americană se îmbracă precum o adolescentă, deşi e trecută bine de prima tinereţe. Cântăreaţa a fost surprinsă recent în compania copiilor ei.

Era îmrăcată într-o ţinută lejeră, de vară, în care îi puteau fi admirate formele perfecte. Aflată în timpul filmărilor pentru serialul “Shades Of Blue”, J Lo a profitat de o mică pauză şi şi-a scos gemenii, pe Max şi Emme, de 7 anişori, la cumpărături prin New York.

Vedeta a purtat o pereche de pantaloni scurţi, care-i puneau în evidenţă picioarele fără pic de celulită, şi o bluziţă periculos de sexy, cu vedere la un abdomen tonifiat. Încălţată cu şlapi şi cu ochelari de soare pe cap, Jennifer Lopez, care are o avere de 300 de milioane de dolari, ar fi putut fi lejer confundată cu o puştoaică de liceu. Diva latino nu dă semne de epuizare şi demonstrează, încă o dată, că este o femeie adevărată: artistă şi mamă. De altfel, micuţa Emme este bucăţică ruptă din mama sa, pe care nu ezită s-o copieze când ies la plimbare prin oraş. Artista a fost căsătorită de trei ori, cu Ojani Noa (1997–1998), cu Cris Judd (2001-2003) şi cu Marc Anthony (2004-2014).

Mai multe