Ce-i priește despărţirea de Belafonte! Mel B se distrează pe iaht în Hawaii

9 octombrie 2017 15:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Mel B, fostă membră Spice Girls, se află în mijlocul unui scandal răsunător cu soţul infidel, Stephen Belafonte. Deşi are trei procese pe cap, artista a găsit timp şi pentru puţină distracţie pe o plajă din Hawaii.

Vrând parcă să-i facă în ciudă lui Belafonte, cântăreaţa a postat pe contul de Instagram mai multe imagini şi filmuleţe din scurta vacanţă petrecută alături de cele trei fiice şi mama ei, în Hawaii.

Cântăreaţa de 42 de ani şi-a etalat trupul lucrat la sală, într-un costum sexy alb. Mel B s-a bronzat pe un iaht, s-a bălăcit, a luat masa pe plajă şi s-a distrat cu cele trei fete: Phoenix (18 ani), Angel (10 ani) şi Madison (6 ani).

Cele patru au fost însoţite şi de mama artistei, Andrea Brown, scrie Daily Mail. Mel B a fost toată numai un zâmbet şi s-a înregistrat în timp ce cântă şi dansează alături de fetele ei.

Are trei procese pe cap

Mel B are trei procese pe cap, două cu cel care în curând va deveni fostul ei soț și unul cu dădaca familiei, cea cu care Stephen a și înșelat-o. Apropiații cântăreței se tem că stilul ei de viață extravagant și luptele legale o vor aduce în sapă de lemn și îi vor afecta și cariera, dar vedeta nu vrea să dea înapoi și nu se gândește să ajungă la o înțelegere cu cel care a rănit-o.

Fosta membră Spice Girls a reușit să obțină un ordin de restricție împotriva soțului, după ce i-a adus acuzații grave de violență și abuz fizic și verbal. Vedeta susține că Stephen ar fi bătut-o în repetate rânduri și că atât ea, cât și copii ei, se tem pentru viața lor.

Mai multe